Τι Μετράει

Οι άνθρωποι.

Οι άνθρωποι δημιουργούν με τα οράματα, τις φιλοδοξίες, τους στόχους, τις ικανότητες, τη συμπεριφορά τους... και μερικοί από αυτούς διοικούν εταιρείες.

Στην ISON Psychometrica διαθέτουμε την πείρα, την γνώση και τα κατάλληλα επιστημονικά εργαλεία για να δίνουμε ρεαλιστικές, πρακτικές και άμεσα εφαρμόσιμες λύσεις σεοργανισμούς κάθε είδους.

Για πάνω από 25 χρόνια προσφέρουμε τις κατάλληλες υπηρεσίες για κάθε θέμα που αφορά στον ανθρώπινο παράγοντα. 

 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

 

 

 

Πως Μετράμε

Χρησιμοποιώντας πάνω από 450Ψυχομετρικά εργαλεία

Είμαστε η Νο 1 εταιρία εφαρμοσμένης ψυχολογίας στην Ελλάδα και έχουμε την τεχνογνωσία να χειριζόμαστε με ακρίβεια τα κατάλληλα εργαλεία για τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη.

Με συνεχή έρευνα αναπτύσσουμε και νέα τεστ, όχι μόνο για την ελληνική αγορά, αλλά για διεθνή χρήση. Χάρη σε αυτή μας την ικανότητα, μας έχουν εμπιστευτεί την ελληνική στάθμιση και έκδοση κορυφαίων ψυχομετρικών εργαλείων του κόσμου όπως το MMPI-2.

 

 

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΤΕΣΤ ΜΑΣ 
ISONTEST ONLINE
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΑ ΤΕΣΤ

 

Πόσο "Μετράς"

Περισσότερο από όσο φαντάζεσαι.

Στην ISON Psychometrica βοηθάμε να γνωρίσεις τον εαυτό σου και τις ικανότητες σου καλύτερα. Χρησιμοποιούμε μερικά από τα καλύτερα εργαλεία του κόσμου για να γίνεται σωστά η ανάλυση των χαρακτηριστικών σου, αλλά ακόμα πιο σημαντική είναι η προσωπική επαφή, για να μοιραστούμε τις ανησυχίες και τις ελπίδες σου, που δεν χωράνε στους αριθμούς.

Ξέρουμε πώς να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις τη διαδρομή που σου ταιριάζει σε κάθε φάση της ζωής σου. Δες πως μπορεί να γίνει αυτό.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
 ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ